Házirend

Zalakaros szállás házirend

Kedves Vendégek!

Kérjük, ismerjék meg házirendünket, hogy kellemes nyaralást biztosíthassunk az Önök számára, és elkerüljük az esetleges félreértéseket. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és a befizetett összeg vissza nem térítését vonja maga után, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására

ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS
– A szálláshely elfoglalása 12:30 órától.
– A szálláshely elhagyása 9:00 óráig.
– Egyéb lehetőség előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhető.

PARKOLÁS
– Parkolni az arra kijelölt területen megengedett.
– Az apartmanház parkolóját , csak megfelelő műszaki állapotú autóval lehet igénybe venni !
– Kérjük, a parkolás során legyenek tekintettel a többi vendég parkolási lehetőségeire is.

SZEMÉT / TISZTASÁG
– Az apartman házak teljes területén TILOS a dohányzás! Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken megengedett (teraszok, erkélyek, udvarok)!
– Az elfoglalt apartmannak, szállásnak, távozáskor az érkezéskori állapotot kell tükröznie, vagyis tisztának és sérülésmentesnek kell lennie. Kérjük, ügyeljenek az apartmanok használata során a tisztaságra, rendre és higiéniára.
– Az apartman házban (apartmanban, szálláson) szemetelni, rendetlenséget hagyni tilos! A nyaralás időtartama alatt, az apartman rendben tartásáért, tisztaságáért továbbá a szemetes kuka folyamatos kiürítéséért, a vendég a felelős! Kérjük, a szemetet ne a nyaralás utolsó napján ömlesztve vigyék a gyűjtőbe. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

ZAJ
– Kérjük, legyenek tekintettel a többi szállóvendégre! Ne zajongjanak, és úgy válasszák meg a rádió, TV és az egyéb elektronikai eszközök hangerejét, hogy azzal másokat ne zavarjanak.

BERENDEZÉSEK
– Kérjük rendeltetésszerűen használni a bútorokat a szállás belső és külső helyiségeiben.
– Nem megengedett a bútorok áthelyezése az egyik helyiségből a másikba, másik egységbe, házon kívülre, vagy a strandra.
– Nem megengedett konyhai eszközöket, evőeszközöket, tányérokat, poharakat, konyhai berendezéseket egyik apartmanból a másikba átvinni.
– Kérjük, a légkondicionáló berendezés rendeltetésszerű használatát, illetve kérjük, hogy nyílt ajtók mellett, vagy ha nem tartózkodnak az apartmanokban, kapcsolják ki.
– A grillezéshez szükséges fát, szenet biztosítjuk. A grillezőt és a környékét kérjük használat után összetakarítani, parazsat eloltani
– Kérjük a nyaralás időtartama alatt, a szálláshely területén keletkezett károkról, rendellenességekről az apartman ház tulajdonosát haladéktalanul értesíteni.
– Az okozott károkat a vendég köteles megtéríteni az apartman tulajdonos részére.

BIZTONSÁG
– Kérjük, a szállás elhagyásakor gondosan zárják be az ajtókat, ablakokat. Személyes tárgyak eltűnéséért, rongálódásáért felelősséget nem vállalunk!
– A szálláshely belső és külső területére a tulajdonosok beleegyezése nélkül, tilos beengedni olyan személyeket, akik nem bejelentett vendégei a szállásegységnek.
– Nem engedélyezett a szálláshelyre bevinni fegyvert, gyúlékony és robbanó anyagot.
– A vendégházban nagy teljesítményű, nem a berendezéshez tartozó, 200W teljesítményt meghaladó elektromos berendezés használata tilos.
– Grillezés után kérjük a parázs eloltását!

KÖLTSÉGEK / FIZETÉSI FELTÉTELEK
– A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, valamint a végső takarítást.
– Az előre elutalt/kifizetett foglaló összege levonásra kerül a végösszegből. A szállásdíj fennmaradó összegét érkezéskor kell megfizetni egy összegben.
– Foglalót nem áll módunkban visszafizetni.
– A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

Megértésüket köszönjük, és kellemes pihenést kívánunk!

Hasznos információk

Zalakaros szállás egyéb információ

      Minden amire szüksége lehet Zalakaroson. Hasznos információk egy helyen.

>>> INFO <<<

Kedvezményeink

Zalakaros szállás kedvezmények

     Apartmanházunk által nyújtott kedvezményeket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

>>> Kedvezményeink <<<

Keywords

Zalakaros szállás keywords

Az oldal keresőszava : Zalakaros szállás ,  Zalakaros szállás Kanicai utca.

Érdeklődés / foglalás

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

k:Térkép