Galéria

2 személyes Standard apartmanok Zalakaros Kanicai utca 5.b

2 személyes Lux apartman Zalakaros Kanicai utca 5.b

2 személyes Mini Lux apartman Zalakaros Kanicai utca 5.b

2 személyes VIP apartman Zalakaros Kanicai utca 5.b

4 személyes Standard apartmanok Zalakaros Szőlő utca 37.

6 személyes Standard apartman Zalakaros Kanicai utca 5.a

Apartman házaink

Apartman házaink két, gyógyfürdő közeli utcában, a Kanicai utcában és a Szőlő utcában találhatók egymástól 400 méter távolságra. A Kanicai utcában 2-4-6 személyes apartmanok, a Szőlő utcában 4 személyes apartmanok találhatók.

Szállásaink

2 személyes apartmanjaink egy légterű ”stúdió” elrendezésűek, míg a 4 és 6 személyes apartmanok klasszikus alaprajzi elrendezést követnek. A 4 és 6 személyes apartmanok, valamint egyes 2 személyes apartmanjaink igény szerint egybenyithatók. Minden apartmanunkhoz tartozik erkély, vagy terasz.

Információk

A Mária Apartman Zalakaros apartmanjainak kialakításánál célunk az volt, hogy Zalakaros családi házas övezetében igényes, nyugodt, ár-érték arányában színvonalas szálláslehetőséget nyújtson a pihenni vágyók számára. A  2-4-6 személyes külön bejáratú apartmanjainkban ízlésesen berendezett, erkélyes, televízióval ellátott, minden szobához (ágynemű és törölköző használattal) külön fürdőszobával, nappalival és jól felszerelt konyhával (hűtő, tűzhely, kávéfőző, vízforraló, edények, konyharuha) biztosítjuk a vendégeink kényelmét. Gépkocsija zárt udvarban parkolhat, de igény szerint garázs is bérelhető. Az udvar zárt és gondozott, a szabadban bográcsos ételek elkészíthetők, valamint borkóstolási és borvásárlási lehetőség helyben. Ha nálunk foglal apartmant, biztos lehet benne, hogy szállása Zalakaros egyik legnyugodtabb övezetében lesz. A Zalakarosi Élmény és Gyógyfürdő, a belváros, a helyi látnivalók, éttermek pár perces rövid sétával, könnyedén, kényelmesen közelíthetők meg. A szállás ( Kanicai utca 5/a,  5/b ) egész területén ingyenes, vezeték nélküli internet csatlakozás (WiFi) áll vendégeink rendelkezésre.

Elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése lenne a Mária Apartman Zalakaros szolgáltatásaival kapcsolatban, kérem jelezze a Foglalás/Érdeklődés menüpontban, írjon emailt a mariaapartmanok@gmail.com címre, vagy hívjon bizalommal a 36-30/2837020-as telefonszámon. Az emailekre és a Foglalás/Érdeklődés menüpontban feltett kérdéseikre megpróbálunk minél hamarabb, de legkésőbb egy napon belül válaszolni.

Németh Lajosné Mária és Németh Mária