Apartman házaink

 

Üdvözöljük a Mária Apartmanok Zalakaros

apartman-házaiban.

Válasszon szálláskínálatunkból:

Mária Apartman

Zalakaros, Kanicai utca 5.a

Apartman akár 6 személy részére, külön nappalival, konyhával, étkezővel, 2 db fürdővel, 2 db wc-vel, minden szobához terasszal, WIFI elérhetőséggel. Az apartman pótágyazható.

Laky Villa

Zalakaros, Kanicai utca 5.b

2-4 személyes stúdió jellegű apartmanok Zalakaroson . Felszerelt konyhával, fürdővel, terasszal. A szálláskínálatunkban megtalálhatók Standard apartmanok és Luxus apartmanok légkondicionálóval és színvonalas kiegészítőkkel. A szálláshely egész területén WIFI elérhetőséggel. Az apartmanok igény szerint pótágyazhatók.

Marika Apartman

Zalakaros, Szőlő utca 37.

4 személyes apartmanok, külön hálószobákkal,  konyhával, fürdővel, wc-vel, illetve erkéllyel. Minden hálószobában televízióval, wifi elérhetőséggel.

Ár – Érték

A Mária Apartmanok Zalakaros apartman házaiban kedvező ár-érték arányban talál szállást. Apartmanjaink ízlésesen, kényelmesen vannak berendezve. Az alábbiakban felsorolt apartmantípusokból választhatja ki az önnek legjobban megfelelő szállást.

Elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése lenne a Mária Apartman Zalakaros szolgáltatásaival kapcsolatban, kérem jelezze a Foglalás/Érdeklődés menüpontban, írjon emailt a mariaapartmanok@gmail.com címre, vagy hívjon bizalommal a 36-30/2837020-as telefonszámon. Az emailekre és a Foglalás/Érdeklődés menüpontban feltett kérdéseikre megpróbálunk minél hamarabb, de legkésőbb egy napon belül válaszolni.

Családunk már az 1980 –as évektől kezdve foglalkozik szálláshely bérbeadással. A nagyszülők még csak 1-2 szobát adtak ki turistáknak, vagy az éppen arra járóknak akit szállást kerestek. Szüleim átalakították az épületet és pár évig, mint szövetkezeti üdülő üzemelt. A 2000 –es évek elején lett kialakítva a mai apartmanházas elrendezés. Az épületet és környezetét azóta is folyamatosan megújítjuk a kor és a vendégkör igényeinek megfelelően, hogy aki nálunk tölt el pár napot vagy hetet az elégedetten távozhasson azzal a tudattal milyen szép helyen töltötte el szabadidőjét. Többen is vannak olyan vendégeink, akik már 10-15 esztendeje, évente több alkalommal is visszajárnak hozzánk annyira megtetszettek nekik az általunk kínált szállások a szépen gondozott környezet valamint a Gyógy –és élményfürdő közelsége. Zalakaros apartman kínálatában ,átlagos árakkal próbálunk átlag feletti szállásokat nyújtani a hozzánk látogatóknak. Reméljük felkeltettük érdeklődését s mihamarabb személyesen is találkozunk. Jó böngészést kívánunk!
A Mária Apartmanok Zalakaros csapata