Üdvözöljük a Mária Aparmanok Zalakaros apartman-házaiban.

Válasszon szálláskínálatunkból:

Mária apartman

Mária apartman

Laky Villa

Laky Villa

Marika apartmanok

Marika apartmanok

Ár – Érték

A Mária Apartmanok Zalakaros apartman házaiban kedvező ár-érték arányban talál szállást. A szállások a Zalakarosi fürdőhöz az egyik legközelebbi utcákban ( Kanicai út , Szőlő utca ) helyezkednek el. Apartmanjaink ízlésesen, kényelmesen vannak berendezve. A szállások kialakításánál törekedtünk a nálunk megpihenő vendégek kényelmét szem előtt tartani.  Több apartmantípusból választhatja ki az önnek legjobban megfelelő szállást. Válasszon kedvére a Standard, Mini Lux. VIP. vagy Lux. apartman-típusok közül. Apartmanjainkban felszerelt konyha , fürdőszoba, Wifi, HD-televízió található ( közel 100 csatornával ). Minden szobában, kacsatoll nagy- és kis párnák találhatók, kacsatoll vagy kártolt gyapjú illetve Anti-allergén takarókkal, valamint pamut ágyneműhuzatokkal.

Ár – Érték

Elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése lenne a Mária Apartman Zalakaros szolgáltatásaival kapcsolatban, kérem jelezze a Foglalás/Érdeklődés menüpontban, írjon emailt a mariaapartmanok@gmail.com címre, vagy hívjon bizalommal a +36 30 283 7020-as telefonszámon. Az e-mailekre és a Foglalás/Érdeklődés menüpontban feltett kérdéseikre megpróbálunk minél hamarabb, de legkésőbb egy napon belül válaszolni. Személyesen is várjuk  szállásainkon. Amennyiben honlapunkon valamelyik apartman-típus felkeltette érdeklődését és foglalás előtt szeretné megtekinteni, kérésére a helyszínen bemutatjuk önnek a szállást , illetve ha az foglalt a kívánt időpontban, ajánlunk másikat amit úgyszintén megtekinthet. Az apartmanok megtekintése előtt mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségeink

Rólunk

Családunk már az 1980 –as évektől kezdve foglalkozik szálláshely bérbeadással. A nagyszülők még csak 1-2 szobát adtak ki turistáknak, vagy az éppen arra járóknak akit szállást kerestek. Szüleim átalakították az épületet és pár évig, mint szövetkezeti üdülő üzemelt. A 2000 –es évek elején lett kialakítva a mai apartmanházas elrendezés. Az épületet és környezetét azóta is folyamatosan megújítjuk a kor és a vendégkör igényeinek megfelelően, hogy aki nálunk tölt el pár napot vagy hetet az elégedetten távozhasson azzal a tudattal milyen szép helyen töltötte el szabadidejét. Többen is vannak olyan vendégeink, akik már 10-15 esztendeje, évente több alkalommal is visszajárnak hozzánk annyira megtetszettek nekik az általunk kínált szállások a szépen gondozott környezet valamint a Gyógy –és élményfürdő közelsége. Zalakaros apartman kínálatában ,átlagos árakkal próbálunk átlag feletti szállásokat nyújtani a hozzánk látogatóknak. Reméljük felkeltettük érdeklődését s mihamarabb személyesen is találkozunk. Jó böngészést kívánunk!

A Mária Apartmanok Zalakaros csapata

Elérhetőségeink